Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Анонс бухгалтерських практикумів на тиждень

29 травня 2013, 11:04
235
0
Реклама

04 червня ми чекаємо бухгалтерів, їх заступників, приватних підприємців для обговорення усіх останніх новацій податкового і бухгалтерського обліку. Оглядовий практикум дозволить за 1 лекційний день підвести підсумки нормотворчих змін і дізнатися, як працювати далі правильно і без помилок. Вартість участі мінімальна - 630 гривен. І традиційно - скидки абонентам.

05 червня - день захисту головного бухгалтера.

ВР ухвалений законопроект № 2990. Зазнав змін розділ XIV - 1 "Заходи кримінально-правового характеру відносно юридичних осіб" УК України. Передбачається застосування до юридичних осіб "заходів кримінально-правового характеру" : штраф, конфіскація майна, ліквідація юридичної особи (новий розділ XIV - 1 УК України). Закон набуває чинності 1 вересня 2014 року.

Карний процесуальний кодекс може бути не лише інструментом захисту інтересів, але і нести загрозу. Як захистити свої інтереси, як організувати свою роботу правильно і законно, повинен знати кожен бухгалтер. Розповість про це Ігор Сичеславский на практикумі 05 червня.

12 червня - день розрахунку заробітної плати.

Верховною Радою ухвалений законопроект № 1117, що вносить зміни в деякі нормативні документи, у тому числі в Закон по ЕСВ. Законопроект спрямований на удосконалення нарахувань і індексацій грошових виплат. Окрім усього іншого, він зачіпає механізм числення заробітної плати за неповний місяць страхового стажу, у тому числі для фізичних осіб - підприємців, питання включення в страховий стаж періодів знаходження у відпустці по вагітності і пологам і т. д. Змін багато, і усі вони торкнутися кожного бухгалтера, що відповідає за розрахунок заробітної плати, пенсій, відпусток, декретних посібників. Детально про усіх змінах по ЕСВа також нарахуванню заробітної плати, ЕСВ, НДФЛ, декретних і відпусток вам розповість Тетяна Мойсеенко на практикумі 12 червня

06 червня Всеукраїнська мережа практикумів підготувала "потрійний удар" по безтоварних, нікчемних, фіктивним угодам. Фахівці державної податкової служби, вищого адміністративного суду, адвокатури поділяться з вами знаннями про те, як угоди, підозрювані у бестоварности, нікчемності, фіктивності, шукають органи ДПІ, на кого звернуть увагу в першу чергу, як судять адміністративні суди і кому вірять, а кому немає.

Зареєструватися для участі в практикумах можна на сайті практикумів чи по телефону (044) 538-01-05.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини