Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Свято для бухгалтера, подарунки для усіх - акція "C ДНЕМ БУХГАЛТЕРА"!

10 липня 2013, 11:35
269
0
Реклама

Професійне свято бухгалтера потрапляє на відпускний період і жару, але не кожен бухгалтер може дозволити собі відмітити його у відпустці…

Ви вже знаєте, що тепер реєстрацією підприємств і підприємців займатиметься Укргосреестр, а не реєстратори місцевих органів?

Ви в очікуванні чергових змін правил роботи від створеного "податково-митного" міністерства?

Знаєте, що вже з 1-го липня ввели обов'язкову щоденну електронну звітність по РРО?

Чули, що з 1 серпня настають нові марки акцизного збору, нові спеціальні правила оцінки майна для оподаткування, а також чергова зміна у формі податкової накладної?

Незважаючи на усі ці зміни, а також багато інших, які тільки з'являться, ви дійсно можете дозволити собі відпочити - система ЛІГА :ЗАКОНвстановлена на вашому комп'ютері, - надійне джерело правової і бухгалтерської інформації, яке допоможе відстежити усі законодавчі зміни, і ви зможете спокійно спланувати довгожданий відпочинок!

Напередодні професійного свята - Дня бухгалтера, тільки з 10-го по 16-і липня компанія ЛІГА :ЗАКОН уперше пропонує унікальну умову на систему ЛІГА :ЗАКОН: первинну ліцензію за 96 грн. і 1 місяць в подарунок при продовженні ліцензії на 4-і місяця! Ви зможете користуватися системою ЛІГА :ЗАКОН 5 місяців, заплативши усього за 4-і.

Озброїтеся системою ЛІГА :ЗАКОН і оформляйте відпустку!

Якщо ви не бухгалтер, але хочете придбати систему ЛІГА :ЗАКОН - у нас для вас також є приємні подарунки і сюрпризи - треба тільки подзвонити!

Дізнатися про подробиці акції ви можете на акційній сторінціа також по тел.: (044) 538-01-02 або у дилера у вашому регіоні.

Якщо ви діючий абонент ЛІГА :ЗАКОНдізнайтеся про вашу спеціальну пропозицію у вашого персонального менеджера по тел.: (044) 538-01-03 або у обслуговуючого вас дилера.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини