Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Інтернет-конференція "Персональні дані на підприємстві"

5 вересня 2013, 14:00
256
0
Реклама

10 вересня 2013 року в Конференц-залі Бухгалтерського Розумного Модуля відбудеться інтернет-конференція на тему: "Персональні дані на підприємстві".

Початок конференції в 11:00.

На питання користувачів Бухгалтерського Розумного Модуля відповідатиме Глава Державної служби по захисту персональних даних - Олексій Іванович Мервинский.

До участі запрошені: бухгалтери, кадровики, директори і підприємці.

Обговорювані напрями у рамках інтернет-конференції:

1. Що є персональними даними на підприємстві?

2. База персональних даних : поняття, ознаки, особливості?

3. Які бази підлягають реєстрації, а які немає?

4. У яких випадках необхідно вносити зміни у відомості про вже зареєстровану базу ПД?

5. У чому відмінність реєстрації бази від напряму повідомлення про обробку персональних даних, яке стане обов'язковим з 1 січня?

У сфері захисту персональних даних знову сталася справжня революція. Кардинальні зміни пов'язані з прийнятим нещодавно Законом № 383 - VIIякий набуде чинності з 1 січня 2014 року.

Законом скасований порядок реєстрації баз персональних даних в уповноваженому державному органі, натомість передбачено повідомлення про обробку персональних даних омбудсмена (уповноваженої з прав людини).

Власник персональних даних повідомляє Уповноваженого про обробку персональних даних впродовж тридцяти робочих днів з дня початку такої обробки.

Види обробки персональних даних і категорії суб'єктів, на яких поширюється вимога відносно повідомлення, визначаються Уповноваженим.

Власник персональних даних зобов'язаний повідомити Уповноваженого про кожну зміну відомостей впродовж десяти робочих днів з дня настання такої зміни.

Контроль за дотриманням законодавства про захист персональних даних в межах повноважень, передбачених законом, здійснюють Уповноважений і суди.

Для того, щоб поставити своє питання панові Мервинскому, ознайомитися з питаннями і відповідями колег, необхідно зайти в Конференц-зал Бухгалтерського Розумного Модуля. Прийом питань вже відкритий.

Якщо ви не є користувачем Буму, до 18 вересня поспішите встановити БУМ за спеціальною ціною - 99 грн.. Детальніше на http://boom.ligazakon.ua/

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини