Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці нагадали перелік натуральних виплат, звільнених від ЕСВ

24 жовтня 2013, 10:55
224
0
Реклама

Услід за переліком грошових виплат, звільнених від ЕСВ, Миндоходов нагадало перелік виплат, що надаються також в натуральній формі за рахунок засобів працедавців, на які не нараховується ЕСВ :

1. Вартість вугілля і вугільних брикетів, безкоштовно наданих працівникам в об'ємах і згідно з переліком професій, або грошова компенсації їх вартості.

2. Платіж згідно з договорами добровільного медичного і пенсійного страхування працівників і членів їх сімей.

3. Витрати на колективне харчування плавсостава річкового, морського і рыбопромыслового флоту, а також живлення льотного складу цивільної авіації при виконанні завдань польоту, які можуть бути прирівняні до відрядних добових.

4. Витрати на харчування учасників спортивних заходів, у тому числі суддів, на час перебування на спортивних змаганнях і учбово-тренувальних зборах в межах встановлених норм.

5. Відшкодування працівникам витрат на придбання ними спецодягу і інших засобів індивідуального захисту у разі невидачі їх працедавцем або вартість виданого згідно з діючими нормами спецодягу, спецвзутті і інших засобів індивідуального захисту, миючих і знешкоджуючих засобів, молока і лікувально-профілактичного живлення.

6. Вартість придбаних працедавцем проїзних квитків, що персонально не розподіляються між працівниками, а видаваних їм у разі потреби для виконання виробничих завдань.

7. Витрати на перевезення працівників до місця роботи (окрім оплати праці водіїв).

8. Вартість подарунків до свят і квитків на видовищні заходи для дітей працівників.

9. Витрати на підготовку і перепідготовку кадрів (окрім суми заробітної плати, яка зберігається по основному місцю роботи працівників, за час їх навчання з відривом від виробництва).

10. Витрати на проведення культурно-освітніх і оздоровчих заходів і зміст громадських служб (окрім оплати праці обслуговуючих їх працівників). Витрати на благоустрій садівничих суспільств (будівництво доріг, енерго- і водопостачання, осушення і інші витрати загального характеру), будівництво гаражів для працівників.

11. Витрати на платне навчання працівників і членів їх сімей, не пов'язане з виробничою необхідністю, згідно з угодою між підприємством і учбовим закладом.

12. Вартість житла, переданого у власність працівникам.

13. Витрати на оплату послуг з лікування працівників, наданих установами охорони здоров'я.

14. Прибутки по акціях і інші прибутки від участі працівників у власності підприємства (дивіденди, відсотки, виплати по паях), а також прибутки від надання в оренду землі (лист від 23.10.2013 р.).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини