Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Київські податківці розглянули порядок підтвердження витрат на електронний квиток

5 листопада 2013, 16:10
314
0
Реклама

ГУ Миндоходов в м. Києві відмітило, що транспортні витрати на відрядження можуть бути включені до складу витрат платника податків тільки за наявності підтверджувальних документів, що засвідчують вартість цих витрат у вигляді транспортних квитків або транспортних рахунків (багажних квитанцій), у тому числі електронних квитків за наявності посадочного талона і документів про сплату по усіх видах транспорту, у тому числі чартерним рейсам.

Для підтвердження витрат на придбання електронного квитка потрібний такий пакет документів : оригінал розрахункового або платіжного документу, що підтверджує здійснення розрахункової операції в готівковій або безготівковій формі (платіжне доручення, розрахунковий чек, касовий чек, розрахункова квитанція, виписка з карткового рахунку, квитанція до прибуткового касового ордера); роздрук на папері частини електронного авіаквитка з вказаним маршрутом (маршрут/квитанція); оригінали відривної частини посадочних талонів пасажира; посадочний документ і перевізний документ, роздруковані на папері (транспортні квитки).

Залежно від форми оплати електронного квитка розрахунковим документом являється, зокрема, квитанція платіжного терміналу про оплату вартості квитків із застосуванням платіжної картки, виписка з відповідного карткового рахунку, завірена підписом і друком банківської установи (лист від 11.10.2013 р. № 5132/10/26-15-1701-06).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини