Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" розглянув порядок бухобліку наслідків ДТП для автомобіля

11 листопада 2013, 11:33
179
0
Реклама

Враховуючи останні зміни національних П(С) БУ, пов'язаних з виключенням з бухгалтерського обліку таких понять, як прибутки і витрати від надзвичайної діяльності, змінився і підхід до віддзеркалення у бухгалтерському обліку наслідків катастроф і аварій. Як з урахуванням нових правил відбити наслідки ситуації, коли автомобіль підприємства потрапив в ДТП, розповість однойменна стаття чергового номери аналітичного видання "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН".

Виробникам і торговцям алкогольних виробів рекомендуємо ознайомитися з новими порядками ведення реєстрів ТТН і витратомірів-лічильників об'єму зробленого спирту.

На практиці як і раніше виникають проблеми із сплатою НДФЛ структурними підрозділами. Як платникові податків обгрунтувати правомірність сплати НДФЛ за структурні (невідособлені) підрозділи по місцю обліку юридичної особи і які аргументи в захист своєї позиції приводити в спорах з податковими органами, можна дізнатися з рубрики "Дискусія". Не залишені без уваги і відповіді на інші питання наших читачів.

Крім того, у випуску представлений огляд нових законодавчих актів і роз'яснень держорганів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини