Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджена інструкція по службових загранкомандировкам керівників підприємств

18 грудня 2013, 12:45
206
0
Реклама

Мінпромполітики затвердило Інструкцію про порядок оформлення і здійснення службових відряджень за кордон керівників підприємств, що відносяться до сфери управління Міністерства промислової політики України.

Тепер для здійснення службового відрядження за кордон керівників підприємств, що відносяться до сфери управління Міністерства, треба отримати дозвіл. Такий дозвіл надається першим заступником Міністра промислової політики, заступником, заступником - керівником апарату по розподілу обов'язків.

Також у разі відрядження за межу керівників підприємств необхідно подати на ім'я заступника Міністра промполітики проект Технічного завдання з супровідним листом через структурний підрозділ Міністерства, в підпорядкуванні якого знаходиться підприємство. До проекту Технічного завдання додаються копії документів з перекладом українською мовою, які є основою для відрядження (запрошення, доручення і ін.), а також кошторис витрат з вказівкою джерела фінансування.

Узгодження проектів Технічних завдань здійснюється не пізніше чим за п'ять днів до дати загранкомандировки (наказ від 15.11.2013 р. № 56).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини