Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Внесені зміни в порядок визначення класу профриска працедавців

25 січня 2014, 15:10
193
0
Реклама

ФСС по ВУТ внесені зміни в Порядок віднесення страхувальників до класу професійного ризику виробництва з урахуванням виду їх економічної діяльності і проведення перевірок достовірності представлених страхувальниками відомостей про види економічної діяльності.

Зокрема, в тексті Порядку органи ПФУ замінені на органи Миндоходов.

Виключені форми повідомлення про віднесення страхувальника до класу профриска виробництва (додаток 1) і повідомлення про зміну класу профриска (додаток 4).

Натомість передбачено, що повідомлення про клас профриска виробництва спрямовуються Фондом в Миндоходов в електронному вигляді, а механізм передачі повідомлень визначається окремим протоколом про обмін інформацією між цими відомствами.

Також трохи змінилася форма Відомості розподілу чисельності працівників, фактичного річного об'єму реалізованої продукції (робіт, послуг) по видах економічної діяльності.

Нагадаємо, що така Відомість представляється страхувальниками до Фонду щорічно до 25 січня і є основою для перегляду Фондом приналежності страхувальника до класу профриска виробництва по основному виду економічної діяльності. У разі виявлення змін, що спричиняють за собою зниження такого класу, Фонд направляє відповідне повідомлення в орган Миндоходов.

Нововведення набудуть чинності в день офіційної публікації (постанова від 18.12.2013 р. № 15).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини