Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджена миндоходовская декларація по ФСН

29 січня 2014, 11:55
267
0
Реклама

Миндоходов затверджена своя форма декларації по фіксованому сільськогосподарському податку (наказ від 30.12.2013 р. № 864).

Миндоходовская форма ще не набула чинності, але ця формальність в даному випадку мало що означає, оскільки податківці, швидше за все, використовують своє ексклюзивне ноу-хау у сфері застосування форм звітності - рекомендації.

До того ж відмінностей від діючої форми, яка затверджена наказом ДПАУ, не знайдено. Тому можна спочатку скласти декларацію або хоч би розрахувати необхідні показники і вже після оголошення вердикту Миндоходов внести готові дані або відновити редакцію форми шляхом зміни реквізитів відповідного наказу, якщо програма, в якій складений звіт, дозволяє правити їх вручну.

Нагадаємо, що сільськогосподарські товаровиробники для отримання і підтвердження статусу платника податку щорічно до 20 лютого представляють за станом на 1 січня поточного року :

- декларацію на поточний рік про усю площу по місцю свого знаходження;

- декларації на поточний рік окремо про кожну земельну ділянку по місцю його розташування;

- розрахунок долі сільськогосподарського товаропроизводства по місцю свого знаходження і по місцю розташування земельних ділянок;

- відомості (довідку) про наявність земельних ділянок по місцю свого знаходження і по місцю розташування земельних ділянок.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини