Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджений миндоходовский розрахунок транспортного збору

5 лютого 2014, 15:31
244
0
Реклама

Миндоходов затверджена форма Розрахунку суми збору за першу реєстрацію транспортних засобів (наказ від 05.12.2013 р. № 767).

Найістотнішим нововведенням в миндоходовской формі (в порівнянні з мінфінівською) є наявність таблички для запису доповнення згідно п. 46.4 НКУ, відповідно до якого якщо платник вважає, що форма податкової декларації збільшує або зменшує його податкові зобов'язання всупереч нормам НКУ, він має право відмітити цей факт в спеціально відведеному місці. У разі потреби платник може подати разом з такою декларацією доповнення з поясненням мотивів його представлення.

Миндоходовская форма набуде чинності в день офіційної публікації.

Нагадаємо, що юридичні особи в десятиденний термін після першої реєстрації в Україні транспортних засобів представляють у відповідний контролюючий орган по місцю свого знаходження і по місцю реєстрації транспортного засобу розрахунок суми збору за такі транспортні засоби. До розрахунку обов'язково додаються копії реєстраційних документів, завірені відповідним уповноваженим державним органом, що проводив реєстрацію.

Також в цілях адміністрування транспортного збору податківці затвердили форми відомостей про дії, пов'язані з реєстрацією і зняттям з реєстрації відповідними органами наземних, водних і повітряних транспортних засобів, які надаються в Миндоходов (наказ від 05.12.2013 р. № 768)

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини