Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відеорепортаж з дискусійної панелі "Країна крізь призму професії бухгалтер"

14 лютого 2014, 16:30
278
0
Реклама

Які вимоги пред'являє працедавець до бухгалтера на підприємстві і скільки він готів йому платити? Що від бухгалтера чекають регулюючі і перевіряючі органи? Чи повинен бухгалтер виконувати функцію юриста і кадровика, а в яких випадках краще звернутися до фахівців? І хто він - сучасний бухгалтер?

Ці і багато інших питань компанія "ЛІГА: ЗАКОН" обговорила з практикуючими бухгалтерами, представниками державних органів, професійних організацій у рамках дискусійної панелі "Країна крізь призму професії бухгалтер", яка відбулася 28 січня 2014 р.

Основні тези дискусії ви можете подивитися в відеорепортажі.

Своїм поглядом на розвиток професії бухгалтера поділилися:

Олег Канцуров, начальник Управління методології бухгалтерського обліку Міністерства фінансів України; Богдан Лукасевич, директор Департаменту бухгалтерського обліку Національного банку України; Ольга Манасарьян, заст. начальника Управління координації робіт по впровадженню адміністративних послуг Міністерства прибутків і зборів; Леонід Рубаненко, Президент ВОО "Союз податкових консультантів України", заслужений економіст України; Дмитро Алексеенко, віце-президент Федерації професійних бухгалтерів і аудиторів; Олена Макеева, керівний партнер аудиторської фірми "Аксенова і партнери" GGI, голова МОО "Рада незалежних бухгалтерів і аудиторів"; Сергій Мудрук, виконавчий директор CIPA EN в Україні; Андрій Климов, президент Української асоціації сертифікованих бухгалтерів і аудиторів; Дмитро Сушко, керівний партнер аудиторської компанії PSP Audit, сертифікований аудитор, судовий експерт Міністерства юстиції України; Олександр Попов, головний редактор видання "ЮРИСТ & ЗАКОН"; Ганна Воеводина, керівник юридичного департаменту HeadHunter Україна; Людмила Рубаненко, голова ради Корпорації "Консалтингова група "Рубаненко і партнери"; Тетяна Пашкина, представник компанії "Робота Интернешнл", портал Rabota.UA; Тетяна Игнатова, практикуючий бухгалтер.

Цей другий захід з циклу "Країна крізь призму професії", яке компанія "ЛІГА: ЗАКОН" запустила в жовтні 2013 року дискусійною панеллю "Країна крізь призму професії юриста".

В майбутньому плануються подібні заходи для представників інших професій. Компанія "ЛІГА: ЗАКОН" упевнена, що подібні заходи підтримують престиж професії, а також допомагають початкуючим фахівцям сформувати істинні цінності і правильні цілі у рамках своєї майбутньої діяльності.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини