Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Анонс бухгалтерських практикумів

19 березня 2014, 12:38
219
0
Реклама

Бухгалтерам і раніше доводилося завжди тримати в тонусі актуальність своїх знань, проте в сьогодення, коли готуються зміни в економіці, праві і оподаткуванні, ціна своєчасного отримання інформації багаторазово зросла.

Так, пропонуємо вам відвідати 25 березня практикум "Оподаткування ВЭД операцій в 2014 році: ідентифікація ризиків, схеми зниження податкових донарахувань". Тут професіонали зможуть упізнати усі тенденції в цій сфері від аналізу судово-податкових доктрин до аналізу податкових і валютних ризиків використання бонусів, кредит-нот, скидок при зовнішньоекономічних операціях. Слід зазначити, що доповідачем заходу виступить Олександр Негода - податковий партнер юридичної фірми "LAW OFFICES OF OMP".

28 березня у Києві пройде практикум "Усі зарплатові зміни по НДФЛ, ЕСВ і звітності". Окрім основної теми, будуть зачеплені і супутні аспекти - особливості розрахунку середньої зарплати і сплати податків з урахуванням ліквідації Миндоходов і змінами в законодавстві. Доповідачем виступить Тетяна Мойсеенко - бухгалтер-експерт, податковий консультант, фахівець з трудового права.

2 квітня у Києві пройде практикум "Трансфертне ціноутворення: практика роботи за півроку і перша звітність по ТЦО". Важливість і об'ємність матеріалу, що викладається, підкреслює число доповідачів : Дмитро Михайленко - партнер юридичної фірми "Орлів, Михайленко і партнери", віце-президент Асоціації податкових консультацій; Олександр Негода - податковий партнер юридичної фірми "LAW OFFICES OF OMP"; Олена Вознюк - радник, OMP. Спеціалізація: трансфертне ціноутворення, податкова структуризація інвестицій, структуризації M&A.

4 квітня пройде один з самих очікуваних практикумів цього року - "Звітність за I квартал 2014". Усе про нововведення ПДВ, прибуткову декларацію і финотчетности, оновленій формі № 1ДФ розповість Юрій Цыганок - член ФПБАУ, сертифікований бухгалтер-практик (CAP) з 2004 року.

8 квітня у Києві пройде практикум "Курсові різниці у бухгалтерському і податковому обліку". Про тему, яка придбаває все більшу актуальність для реалій нашої країни, розповідять авторитетні доповідачі: Наталія Салова - сертифікований аудитор, САР, керівник департаменту національного аудиту і консалтингу аудиторської компанії PSP Audit; Дмитро Сушко - керівний партнер аудиторської компанії PSP Audit.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини