Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Звіт № 1ДФ, в якому більше п'яти рядків, подається в електронному вигляді

7 квітня 2014, 09:05
254
0
Реклама

ГУ Миндоходов в Сумській області обернуло увага податкових агентів на те, що з 1 квітня змінилися способи представлення звіту по ф. № 1ДФ.

Так, його треба подавати одним з наступних способів :

- засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням умови відносно реєстрації електронного підпису відповідальної особи податкового агента;

- на паперовому носії разом з електронною формою на електронному носії інформації;

- на паперовому носії, якщо кількість рядків в нім не перевищує п'яти.

Тобто, на відміну від Близько № 1020, про добровільне представлення електронного звіту по ф. № 1ДФ мова вже не йде, практично усі податкові агенти повинні будуть подавати його в електронному вигляді.

В той же час, представлення звіту по ф. № 1ДФ тільки на паперових носіях зацікавить невеликі підприємства і фізичних осіб - підприємців, в трудових стосунках з якими, як правило, полягає мала кількість фізичних осіб.

Важливо відмітити, що звіт по ф. № 1ДФ на паперових носіях (без електронної копії) дозволено представляти тільки у разі, коли в нім заповнено не більше 5 рядків. Тому якщо одній фізичній особі нарахували 6 видів різних прибутків (у звіті їх показують з різними ознаками доходу, відповідно, це буде 6 рядків), звіт доведеться подавати і в електронному вигляді.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини