Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Яку суму необхідно перераховувати працедавцеві, якщо за рахунок округлень не співпадають підсумкові значення в звіті по ЕСВ

13 травня 2014, 17:24
244
0
Реклама

Грошові суми в таблицях звіту по ЕСВ заповнюються в гривнях з копійками і округляються до двох десяткових знаків за загальновстановленими правилами.

Таблиця 1 застосування 4 формується і подається страхувальниками, які використовують працю фізичних осіб в законодавчо встановленому порядку.

Таблиця 6 застосувань 4 призначена для формування страхувальником в розрізі кожного застрахованого обличчя відомостей про суми нарахованої йому заробітної плати (доходу) в звітному місяці.

Слід зазначити, що таблиця 1 застосування 4 звіти формується з даних таблиці 6 цього застосування.

Так, в рядку 8 таблиць 1 застосування 4 звіти відбивається сума ЕСВ, яка відповідає сумі рядків 8.1 - 8.14 цієї таблиці.

Отже, сума ЕСВ, що підлягає перерахуванню, повинна відповідати сумі, яка відбита в рядках 8.1 - 8.14 таблиць 1 застосування 4 звіти відносно сум нарахованого ЕСВ.

Детальніше з роз'ясненням можна ознайомитися в загальнодоступному інформаційному ресурсі "ЗІР" Миндоходов (розділ 301.06.01).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини