Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Обнародувана постанова про випуск ОВГЗ

26 травня 2014, 13:00
249
0
Реклама

Обнародувано постанова Кабміну "Про випуск облігацій внутрішньої державної позики для відшкодування сум податку на додану вартість" від 21.05.2014 р. № 139яке набуде чинності з дня його офіційної публікації.

Згідно з постановою ОВГЗ можуть отримати платники ПДВ, у яких суми, задекларовані до відшкодування до 1 січня 2014 року, підтверджені результатами перевірок і не відшкодовані на дату набуття чинності Закону про Держбюджет на 2014 рік. ОВГЗ є середньостроковими державними облігаціями.

Мінфін визначає обсяги випуску ОВГЗ у рамках граничного об'єму, встановленого Кабміном, відповідно до затверджених Мінфіном реєстрів інвентаризації платників.

Номінальна вартість облігації складає 1000 грн., термін звернення - 5 років. Ставка прибутковості по облігаціях встановлюється на рівні облікової ставки НБУ на дату набуття чинності Основних умов, затверджених цією постановою.

ОВГЗ погашаються кожні 6 місяців впродовж терміну їх звернення шляхом виплати основної суми боргу у розмірі 10 % їх номінальної вартості і доходу по облігаціях. Погашення основної суми боргу і виплата процентного доходу по облігаціях здійснюються одночасно у безготівковій формі на дату, визначену в глобальному сертифікаті згідно з умовами розміщення.

Облігації випускаються у бездокументній формі у вигляді записів на рахунках в цінних паперах в Нацбанку. Кожен випуск облігацій оформляється глобальним сертифікатом. Глобальний сертифікат зберігається в Національному банку.

Постановою також передбачена форма Заяви про оформлення відшкодування сум ПДВ облігаціями внутрішньої державної позики.

 

Компанія "ЛІГА ЗАКОН" до 30-го травня надає максимально спрощені умови підключення до комплекту продуктів для бухгалтера:

Підключення 96 грн. до комплекту для бухгалтера від ЛІГА :ЗАКОН при платі продовження ліцензії за 2 місяці:

система ЛІГА:ЗАКОН Головний Бухгалтер + БУМ
- вартість продовження ліцензії 300 грн. в місяць

А також підключення 96 грн. до систем ЛІГА:ЗАКОН будь-якого рангу при платі продовження ліцензії за 3 місяці згідно з прайсом:
- беруть участь усе системи ЛІГА :ЗАКОН

Усім учасникам Акції додатковий Бонус: безкоштовна участь в семінарі від ЛІГА :ЗАКОН до дня Бухгалтера "Жарке бухгалтерське літо - 2014" у липні!

Замовити комплект по акції >>>

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини