Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Державна фіскальна служба - новий варіант реорганізації Миндоходов

27 травня 2014, 17:04
284
1
Реклама

Сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що в Україні створена Державна фіскальна служба в результаті реорганізації Міністерства прибутків і зборів.

"2 червня ми з вами проведемо нараду. У нас створена Державна фіскальна служба України і я хотів би, щоб другого числа вони (куратори податкових і митних органів - ред.) відзвітували про боротьбу з податковими ямами, про те, як вони ліквідовували корупцію на митниці або не ліквідували, і про те, як ми працюємо з бізнесом, в першу чергу, органи податкової служби. І далі ми прийматимемо у тому числі і кадрові рішення", - сказав Прем'єр.

Раніше повідомлялося, що Кабінет Міністрів схвалив положення про створення Державної служби по прибутках і зборах, до складу якої повинні увійти митна і податкова служби. У самому Міністерстві прибутків і зборів новий варіант реорганізації доки не коментують, посилаючись на відсутність відповідної постанови Уряду. Як тільки з'явиться достовірніша інформація, ми обов'язково вас повідомимо.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини