Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Порядок заповнення уточнюючого податкового розрахунку за формою № 1ДФ

2 червня 2014, 13:50
254
0
Реклама

Звітний новий і уточнюючий податкові розрахунки по ф. № 1ДФ заповнюються в однаковому порядку. Вони подаються на підставі інформації з раніше представленого податкового розрахунку і містять інформацію тільки по уточнюваних рядках і реквізитах. Для заповнення також використовується інформація з повідомлень про виявлені помилки, які спрямовуються контролюючими органами податковому агентові.

Для видалення одного помилкового рядка з раніше введеної інформації треба повторити усі графи такого рядка і в графі 9 вказати "1" - на виключення рядка.

Для введення нового або пропущеного рядка треба повністю заповнити усі графи і в графі 9 вказати "0" - на введення рядка.

Отже, для заміни одного помилкового рядка на іншу треба виключити неправильну інформацію і ввести правильну, тобто повністю заповнити два рядки, одна з яких виключає заздалегідь внесену інформацію, а друга - вносить правильну. У такому разі в першому рядку в графі 9 вказується "1" - рядок на видалення, а в другій "0" - рядок на введення.

Про це нагадує Миндоходов в роз'ясненні від 02.06.2014 р.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини