Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Від російських перевізників зажадають фінансові гарантії при ввезенні товарів в Україну

3 жовтня 2014, 17:27
231
0
Реклама

Переміщення товарів з використанням книжок міжнародного дорожнього перевезення (МДП), виданих гарантійним об'єднанням Російської Федерації - Асоціацією міжнародних автомобільних перевізників РФ (далі - АСМАП РФ), на митній території України здійснюватиметься за умови забезпечення фінансових гарантій або на умовах Конвенції про тимчасове ввезення із застосуванням книжки (карнета) А. Т. А.

З метою недопущення нанесення економічних збитків Україні, з 2 жовтня 2014 року усі митниці ГФСУ в якості забезпечення сплати митних платежів за товари, що доставляються в Україну російськими експедиторами, почали застосовувати вищезгадані заходи забезпечення.

Такі заходи тимчасові і діятимуть до моменту забезпечення АСМАП РФ усіх обов'язкових умов і вимог, передбачених Митною конвенцією про міжнародне перевезення вантажів із застосуванням книжки МДП 1975 року.

Податківці нагадалищо нещодавно Російська Федерація в односторонньому порядку ввела обмеження використання на території РФ книжок МДП українськими транспортними операторами - утримувачами книжок МДП.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини