Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджений механізм зарахування добродійних засобів для надання одноразової допомоги постраждалим громадянам і переселенцям

4 жовтня 2014, 14:50
212
1
Реклама

Для зарахування грошових коштів (у національній і іноземній валюті) від фізичних і юридичних осіб, добродійних організацій і міжнародних фінансових інститутів будуть відкриті рахунки для Минсоцполитики в ПАО "Укрексімбанк", на які можна буде переводити грошову допомогу для постраждалих громадян і переселенців.

Згідно з рішенням Уряду, для розподілу добродійних засобів буде утворена Центральна комісія при Минсоцполитики, до складу якої увійдуть представники ще восьми відомств.

Центральна комісія затверджуватиме розміри одноразового посібника і розподілятиме засоби між областями по їх заявках. Минсоцполитики здійснюватиме відповідні перерахування обласним органам соціального захисту населення.

Щоб отримати одноразову грошову допомогу, потерпілим і переселенцям необхідно буде звернутися із заявою в структурні підрозділи обласних державних адміністрацій з питань соціального захисту населення по місцю реєстрації проживання або перебування.

Після відкриття банківських рахунків, на які можна буде переказувати кошти для допомоги постраждалим громадянам і переселенцям, їх реквізити будуть повідомлені додатково.

По даним сайту Минсоцполитики.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини