Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як зареєструвати РРО суб'єктові господарювання в зоні АТО

10 жовтня 2014, 10:17
185
0
Реклама

У зв'язку з проведенням АТО, у ряді місцевих податкових Донецькою і Луганською областей встановлений простій в роботі. Обслуговування платників податків покладене на інші територіальні органи ГФСУ відповідними наказами.

Для реєстрації РРО, КУРО і РК суб'єкт господарювання, що знаходиться на обліку в податковій, в роботі якої встановлений простій, звертається в той територіальний орган, який згідно з наказом ГФСУ визначений обслуговуючим.

Реєстраційна заява і відповідні документи можуть бути подана:

- безпосередньо таким суб'єктом або через уповноважену особу за наявності у нього доручення на проведення реєстраційних дій;

- поштою.

Довідка про резервування фіскального номера РРО може бути надана у вигляді скан-копии на електронну адресу суб'єкта господарювання і на електронну адресу центру сервісного обслуговування. Для цього в реєстраційній заяві (розділ 10 "Спосіб отримання і напряму довідки про резервування фіскального номера РРО") необхідно вказати відповідні електронні адреси.

Для завершення реєстрації РРО суб'єкт господарювання надає в контролюючий орган, визначений як місце обслуговування, копію довідки про опломбування РРО і акт введення в експлуатацію РРО, - безпосередньо, поштовим відправленням або через уповноважену особу.

При отриманні контролюючим органом документів, спрямованих поштою, датою надання в цей орган довідки про опломбування РРО і акту введення в експлуатацію РРО являється дата відправлення листа.

Якщо суб'єкт господарювання не може звернутися в контролюючий орган по певному місцю обслуговування, реєстраційна заява і відповідні документи для проведення реєстраційних дій з РРО, КУРО і РК можуть бути представлені в контролюючий орган по місцю здійснення господарської діяльності.

Лист ГФСУ від 29.09.2014 р. № 5685/7/99-99-18-02-03-17.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини