Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено звітність для бюджетників

14 січня 2015, 10:55
201
0
Реклама

Мінфін наказом від 17.12.2014 р. № 1207 вніс зміни в Порядок складання фінансової і бюджетної звітності розпорядниками і одержувачами бюджетних коштів. Зокрема, врегульовано питання відносно представлення звітності розпорядниками і одержувачами із зони АТО і окупованій території.

Так, у разі непредставлення на звітну дату фінансової і бюджетної звітності розпорядниками і одержувачами бюджетних коштів, що знаходяться в Криму і зоні АТО, в звідну фінансову і бюджетну звітність включаються показники звітності таких розпорядників і одержувачів бюджетних коштів, яка була подана ними за попередній звітний період.

Головні розпорядники бюджетних коштів в звідній річній фінансовій і бюджетній звітності окремо подають звідну фінансову і бюджетну звітність розпорядників і одержувачів бюджетних коштів, що знаходяться на тимчасово окупованій території.

Також з тексту Порядку виключили форму № 4-5д "Звіт про вступ і використання інших надходжень спеціального фонду (фінансові казначейські векселі) " і будь-яку інформацію про фінансові казначейські векселі, а також "Довідку про стан фінансових казначейських векселів" (додаток 36).

Крім того, в новій редакції викладені наступні форми документів :

• додаток 1 БАЛАНС (форма № 1);

• додаток 19 "Довідка про матеріальні цінності, які передані на відповідальне зберігання";

• додаток 28 "Довідка про заподій виникнення простроченої дебіторської заборгованості загального фонду та вжиті заходь щодо її стягнення";

• додаток 29 "Довідка про заподій виникнення простроченої кредиторської заборгованості загального фонду";

• додаток 33 "Довідка про дебіторську заборгованість за видатками";

• додаток 36 "Звірка показників форм фінансової та бюджетної звітності".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини