Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відео-анонс видання "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" № 3

19 січня 2015, 10:15
355
0
Реклама

Сталося те, про що говорили ще з травня минулого року - набув чинності Закон України "Про внесення змін до Податкового кодексу України відносно особливостей уточнення податкових зобов'язань по податку на прибуток підприємств і податку на додану вартість у разі застосування податкового компромісу" від 25.12.2014 р. № 63 - VIII (далі - Закон № 63). Він опублікований в газеті "Голос України" № 6 від 16 січня і набув чинності 17 січня.

Фактично держава пропонує платникам наступне: самостійно задекларуйте суми недоплати по ПДВ і податку на прибуток, що виникли через роботу з центрами конвертацій в період до 1 квітня 2014 року. Сплатите 5 % від такої суми недоплати. Інші 95 % вам прощаються, при цьому ви звільняєтеся від будь-якої відповідальності, а суму, що пробачила, навіть не треба включати в дохід.

У теорії виглядає красиво. Але процедура така, що податковий компроміс може стати для багатьох випробуванням на міцність нервів. Детальніше про процедуру компромісу читайте в коментарі до Закону № 63.

Темою сьогоднішнього номера є маркетингові послуги. Не секрет, що контролери завжди криво дивилися на такі витрати. У головній статті ми розглядаємо особливості обліку і податкові риски у рамках правил, що діяли як до 1 січня 2015 року, так і потім.

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН  (№ 3, січень 2015). Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини