Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Финотчетность за 2014 рік - тема номера "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" № 4

26 січня 2015, 09:00
254
0
Реклама

Фінансово-звітна кампанія вступає у свою активну фазу. Отже, прийшов час згадати основи, а також врахувати особливості складання і представлення финотчетности за 2014 рік. Про те кому і куди звітувати за минулий рік читайте в статті видання "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН".

Пакет фінансової звітності "класичний" (чотири форми з примітками) упродовж свого існування зазнав багато змін і на сьогодні впритул наблизився до міжнародних стандартів. Проте про повне позбавлення від "національних особливостей" говорити ще рано. Тим часом "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" у матеріалі "Финотчетность за 2014 рік: пакет "класичний" згадав головні финотчетные настанови і врахував важливі деталі класичних форм в межах звітної кампанії цього року.

У малих і мікропідприємств свій пакет финотчетности - "легкий" (всього дві форми). Проте він має свої характерні особливості і нюанси, яким слід приділити увагу, тим більше в "звітний сезон". Про це в статті "Финотчетность за 2014 рік: пакет "легкий".

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН (№ 4, січень 2015). Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини