Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відеоанонс "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" № 23

8 червня 2015, 11:00
341
0
Реклама

Головною топ-новиною минулого тижня стало прийняття НБУ постанови "Про врегулювання ситуації на грошово-кредитному і валютному ринках України" від 03.06.2015 р. № 354. Регулятор продовжив до 3 вересня 2015 року дію антикризових заходів, раніше введених його постановою від 03.03.2015 р. № 160, - правда, трохи "ослабивши пояс".

Так, зокрема, ліміт на видачу готівки в гривні через каси і банкомати збільшений до 300 тис. грн. (раніше було 150 тис. грн.) в день на одного клієнта. Таке обмеження не торкається виплати зарплати, витрат на відрядження в межах норм, соціальних і прирівняних до них виплат, а також відшкодування вкладникам Фонду гарантування вкладів фізосіб. Як відмітила голова Нацбанку, стабілізація ситуації на фінансовому ринку дозволяє регулятору почати поетапне послаблення адміністративних обмежень. Отже, маємо перший крок.

Тема номери "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" присвячена придбанню і експлуатації автомобіля на підприємстві, адже з наближенням податкового обліку до бухгалтерського і в цьому питанні є свої нюанси.

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН (№ 23, червень 2015). Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини