Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЛІГА:ЗАКОН випустила перше в Україні видання про міжнародні стандарти фінансової звітності

11 червня 2015, 15:00
248
0
Реклама

Лідер ринку інформаційно-правових продуктів ЛІГА :ЗАКОН випустила періодичне електронне видання "Вісник МСФО".

МСФО - це універсальна мова, на якій бізнес може говорити з іноземними інвесторами і партнерами. Перехід на міжнародні стандарти дозволяє керівникові і акціонерам приймати вигідні економічні рішення і оцінювати реальний стан справ на підприємстві. Передові українські банки і компанії вже сьогодні ведуть облік відповідно до принципів МСФО. Ряд світових фінансових інститутів здійснює кредитування підприємств тільки при наданні звітності, складеної за міжнародними стандартами.

Читацька аудиторія "Вісника МСФО" - фінансові директори, аудитори, головні бухгалтера, керівники і фахівці, які зацікавлені в приведенні обліку у відповідність зі світовими стандартами. У нім міститься актуальна інформація про події і документи у сфері МСФО, коментар експертів, повчальні матеріали, інтерв'ю знакових персон і практикуючих фахівців. Також у виданні будуть запропоновані огляди матеріалів суміжних тематик, необхідних для ухвалення управлінських рішень : менеджмент, зарубіжне право і оподаткування, результати міжнародних економічних досліджень.

"Тематика МСФО стає усе більш затребуваною в українських реаліях. Ми провели велику роботу, щоб створити єдине систематизоване джерело інформації про світові стандарти. У проекті ми об'єднали статті кращих аналітиків по цій темі. Так, генеральним інформаційним партером цього проекту в 2015 р. виступила відома міжнародна аудиторська компанія BDO, одна з кращих в Україні", - говорить директор по маркетингу компанії "ЛІГА ЗАКОН" Оксана Маляренко.

З кожним новим номером видання виходить і спеціальне застосування "Довідник МСФО". У нім міститься постійно оновлювана колекція матеріалів по складанню форм звітності МСФО з примітками і уточненнями, а також функціонально-довідкові матеріали, словник термінів і ділових скорочень і інша корисна інформація. Як і в інших продуктах ЛІГА :ЗАКОН, дані в довіднику своєчасно актуалізуються у міру появи змін і доповнень.

Зусилля ЛІГА :ЗАКОН по просуванню світових стандартів в Україні не обмежуються одним тільки спеціалізованим виданням. Також спільно з аудиторською компанією PSP Audit проводиться шестиденний курс навчання МСФО за програмою Міжнародної Асоціації Бухгалтерів (International Association of Book - keepers, Великобританія). Після складання іспиту учасникам видається міжнародний Diploma in Accounting to International Standards з привласненням професійної кваліфікації в області МСФО.

"Попит на фінансових фахівців в Україні росте. Особливо затребувані володарі сертифікату IAB в міжнародних компаніях і на підприємствах, що освоюють світові ринки товарів і капіталу", - коментує керівник Департаменту Практикуми Лідія Игнатова.

Видання "Вісник МСФО" виходитиме двічі в місяць. У першому номері місяця публікуються новини і аналітичні матеріали, в другому - практичні завдання і кейси. Передплатникам видання доступне на росіянинові і українському мовах.

Довідка:

Компанія "ЛІГА ЗАКОН" вже 23 року є лідером в розробці інформаційно-правових продуктів для бізнесу. Український бренд, що втілює високу якість правової підтримки, що надається, для компаній будь-якого рівня. Головна мета - довгострокове інформаційно-правове забезпечення кожного підприємства України.

"Вісник МСФО" раніше входив до числа ресурсів інформаційно-правових систем ЛІГА :ЗАКОН. Тепер це масштабне і самостійне видання, доступне для комерційного замовлення. Ознайомитися з концепцією видання і замовити пробний номер можна на сайті ifrs.in.ua.

Компанія "ЛІГА ЗАКОН" також розробляє і підтримує: інформаційно-правові системи ЛІГА :ЗАКОН, систему аналізу судових рішень "VERDICTUM", електронні видання "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" і "ЮРИСТ&ЗАКОН", бухгалтерський довідник БУМ. Усі продукти ЛІГА :ЗАКОН інтегровані в Єдину інформаційну платформу ЛІГА :ЗАКОН для усіх, яка встановлюється на підприємстві, служить для створення єдиного інформаційного фону в компанії і є єдиною точкою входу в усі продукти компанії.

Якість продуктів і послуг підтверджена міжнародним стандартам ДСТУ ISO 9001-2009. Компанія щорічно проходить внутрішній і зовнішній аудит і з року в рік підтверджує високий рівень сервісу своїх продуктів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини