Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Транспортно-експедиторські послуги - тема номера "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" № 24

15 червня 2015, 09:00
273
0
Реклама

Усе на світі може бухгалтер, усе на світі знає бухгалтер - так вважають більшість керівників підприємств. І вони найчастіше праві. Але періодично для відновлення власних знань бухгалтерові треба заглядати в тямущі постулати. Стаття "Транспортно-експедиторські послуги: особливості обліку" покликана нагадати бухгалтерам правила обліку транспортно-експедиційних послуг.

Питання обкладення ПДВ послуг з перевезення вантажів, а особливо по міжнародних перевезеннях, періодично виникають у платників податків. Саме про такі випадки оподаткування послуг з перевезення ми сьогодні і поговоримо в матеріалі "Послуги з перевезення: обкладення ПДВ".

Який порядок обкладення ПДВ транспортно-експедиторських послуг? Таке питання періодично виникає у бухгалтерів. Відповідь на нього ми спробуємо дати в статті "ПДВ при наданні послуг з експедиції".

Під час економічної нестабільності все частіше підприємці і підприємства, що надають експедиторські і транспортні послуги, переходять на сплату єдиного податку для зменшення податкового навантаження. Який порядок оподаткування прибутків платників ЕН, отриманих від транспортно-експедиторських послуг, ми розповімо в матеріалі "Транспортно-експедиторські послуги і платник ЕН".

Зверніть увагу, 8 липня в Києві пройде практикум "Транспортна експедиція, перевезення, складське зберігання в 2015 г"..

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН (№ 24, червень 2015). Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини