Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відеоанонс "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" № 28

13 липня 2015, 11:00
218
0
Реклама

День бухгалтера, якого українські бухгалтери відмічають цього року вже в дванадцятий раз, традиційно доводиться на саму середину літа. Можна навіть сказати - на його екватор. Причому 2015 рік рік приніс екваторіальну жару як в прямому, так і у переносному розумінні - професійному.

Система електронного адміністрування ПДВ, скасована в останню мить поголовна "РРОризация", повідомлення про прийом на роботу, зміни в порядку розрахунку лікарняних… Перелік можна продовжувати. І усе це в першу чергу лягає на плечі бухгалтера, якому необхідно в найкоротші терміни освоїти і застосовувати усі ці нововведення.

Але є привід для оптимізму. Нам обіцяють, що вже через рік бухгалтер зможе забути, як виглядає податковий інспектор. Перевіряти будуть тільки високоризикові підприємства. Такими планами з читачами тижневика "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" поділилася заступником Міністра фінансів України Олена Макеева. Дивитеся відеозапис її інтерв'ю у відеоколонці редактора "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" № 28/2015.

З Днем бухгалтера, колеги! Давайте гордитимемося своєю професією і сподіватися, що через рік усе дійсно зміниться до кращого. Адже, щоб працювати бухгалтером в Україні, треба бути непоправним оптимістом.

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН (№ 28, липень 2015). Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини