Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підсумки літньої сесії курсу "МСФО" за програмою Міжнародної Асоціації Бухгалтерів IAB (Великобританія) - 94% успішної здачі іспиту

18 серпня 2015, 10:00
344
0
Реклама

Поздоровляємо слухачів літньої сесії курсу "МСФО" за програмою Міжнародної Асоціації Бухгалтерів IAB (Великобританія) з успішною здачею іспиту IAB!

Це перший успішний спільний проект компаній PSP Audit і ЛІГА :ЗАКОН.

Про якість підготовки в консультаційному і екзаменаційному центрі аудиторської компанії PSP Audit (Midsnell Group International) говорить той факт, що 94% його слухачів успішно склали іспит в червні під час літньої сесії і у вересні отримають свій міжнародний Диплом по складанню звітності відповідно до міжнародних стандартів. Детальний фото звіт і відгуки наших учасників ми опублікуємо після проведення урочистого нагородження.

Аудиторська компанія PSP Audit єдиний в Україні акредитований Консультаційний і Екзаменаційний центр Міжнародної Асоціації Бухгалтерів - International Association of Book - keepers (IAB), Великобританія.

Наступне навчання по курсу IAB проходитиме восени в жовтні-листопаді 2015 року.

Розклад курсів тут.

Набор в групи вже йде! Кількість місць обмежена!

Отримати детальну інформацію і записатися на курс Ви можете по телефону:
+3 8 (050) 312 67 78, контактна особа - Наталія Тылькун, менеджер проекту, координатор програм навчання.

Ми вдячні нашому партнерові - компанії PSP Audit за копітку роботу, системний підхід і високий рівень організації роботи.

Ознайомитися з повною інформацією про програму навчання можна на нашому сайті.

До відома

Міжнародна асоціація бухгалтерів (IAB) створена в 1973 році з метою встановлення стандартів бухгалтерських знань і об'єднання працівників бухгалтерської професії у всьому світі. Сьогодні це одна з провідних професійних організацій, що об'єднують бухгалтерів більше 90 країн. Міжнародна асоціація бухгалтерів присуджує професійну кваліфікацію в області МСФО і видає міжнародний диплом Level 4 IAB Diploma in Accounting to international Standards (формування фінансової звітності відповідно до МСФО (англійською мовою)), що визнається у всьому світі.

Програма Міжнародної асоціації бухгалтерів (IAB), на відміну від інших програм по МСФО, аттестована Комітетом з визнання якості кваліфікацій і програм при Міністерстві освіти Великобританії QCA (Qualification and Curriculum Authority).

Програма курсу розрахована на співробітників бухгалтерських, економічних і фінансових служб підприємств, організацій і фінансових інститутів, бажаючих підвищити рівень своєї професійної компетентності і стати сертифікованими фахівцями в області Міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФО). Також вона буде корисна фахівцям, орієнтованим на міжнародний кар'єрний ріст.

Сертифікат IAB стає усе більш популярним в Європі - адже попит на фінансових фахівців не знижується. Особливо затребувані володарі сертифікату IAB в міжнародних компаніях і на підприємствах, що освоюють світові ринки товарів і капіталу. Програма підготовки до складання іспиту охоплює усі основні принципи роботи по МСФО - починаючи від первинного обліку господарських операцій і закінчуючи консолідацією фінансової звітності холдингів і інших груп.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини