Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відео-анонс "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" № 49

7 грудня 2015, 11:00
239
0
Реклама

Як і увесь український бізнес, ми уважно стежимо за тим, що відбувається у Верховній Раді стосовно податкової реформи. Порівняльний аналіз ключових положень двох законопроектів - Мінфіну і податкового комітету ВР - ви знайдете в статті "Два варіанти податкової реформи : Яресько VS Мешканця" півдня цього номера.

Але який би не був прийнятий варіант: консервативний або ліберальний, як би він не був хороший, абсолютно нічого не зміниться, якщо не змінити принципи роботи фіскальної служби.

І, мабуть, я б не зміг сказати про це краще, ніж це зробив народний депутат України Андрій Журжий. Пропонуємо вам подивитися відеозапис його виступу, і сподіватимемося, що його позицію розділяють більшість депутатів і вона знайде віддзеркалення в майбутній податковій реформі.

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН (№ 49, грудень 2015). Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини