Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Готуємося до Нового року - тема номера "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" № 50

14 грудня 2015, 09:00
243
0
Реклама

Добігає кінця календарний рік - на порозі свято. Підприємствам, що вирішили організувати для своїх працівників новорічний корпоратив, "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" № 50 у статті "Готуємося до Нового року: організація новорічного корпоратива" підкаже, як його відсвяткувати правильно, враховуючи податкові зміни цього року.

Щороку напередодні новорічно-різдвяних свят представники бізнесу намагаються створити святкову атмосферу в торгових залах магазинів, ресторанів і т. п. Нинішній рік - не виключення, навіть незважаючи на скорочення кількості суб'єктів господарювання, зокрема, в торгівлі або ресторанному господарстві. Отже, в статті "Готуємося до Нового року: прикрашаємо торгове приміщення" видання відповість на численні запити бухгалтерів відносно облікових особливостей таких заходів.

Усім відомо, що подарунки під Новий рік дарують не лише підприємства, але і профспілки. Окрім класичних подарунків (цукерок або іграшок), профспілкова організація може сплатити вартість квитків на новорічно-різдвяні спектаклі. Такі подарунки профорганізація придбаває або за засоби, отримані для здійснення своєї статутної діяльності, або за засоби підприємств, перераховані спеціально на новорічно-різдвяні заходи. У статті "Готуємося до Нового року: подарунки від профспілки", як правильно оформити витрати на забезпечення подарунками членів профспілки і їх дітей.

Незважаючи на кризові явища в країні, деякі працедавці думають про те, які подарунки зробити працівникам і їх дітям. У статті "Готуємося до Нового року: подарунки від підприємства" ознайомтеся з порядком обліку і оподаткування новорічних виплат і подарунків.

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН (№ 50, грудень 2015). Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини