Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відео-анонс "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" № 50

14 грудня 2015, 11:00
224
0
Реклама

Поки між Мінфіном і депутатами розгортаються неабиякі баталії, навряд чи є особливий сенс глибоко аналізувати, що ж вони написали в новому Податковому кодексі. Усе може ще десять разів змінитися в процесі узгодження і прийняття. Тим часом "Нам своє робить"!, як сказав поет.

Останнім часом фіскальна служба почала активну боротьбу з ухиленням від сплати ЕСВ. Як ми знаємо, частенько це робиться шляхом оформлення найнятих робітників приватними підприємцями - единщиками і укладення з ними цивільно-правових договорів підряду. Проте це стає усе більш ризикованим, враховуючи, що суди дуже часто небезпідставно займають сторону податковою. Давайте подивимося відеозапис і дізнаємося, що із цього приводу говорять авторитетні юристи.

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН (№ 50, грудень 2015). Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини