Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

LIGA: HUB спрямовується на AGROPORT West Lviv 2016

20 травня 2016, 11:43
226
0
Реклама

Комунікаційна платформа LIGA : HUB компанії ЛИГА:ЗАКОН вирушає на одно з найбільших заходів аграрної галузі в Східній Європі - Міжнародний форум по розвитку фермерства AGROPORT - 2016, який відбудеться у Львові 26 - 28 травня.

26 травня LIGA : HUB стане майданчиком для панельної дискусії на тему "Оподаткування агробізнесу : реалії і перспективи". У дискусії візьмуть участь:

  • Андрій Журжий, народний депутат України VIII скликання;

  • Владислава Рутицкая, заступник Міністра аграрної політики і продовольства України з питань європейської інтеграції;

  • Наталія Хмыз, директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації;

  • Ростислав Замлинский, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації;

  • Юрій Цыганок, керівник бухгалтерського напряму ЛИГА:ЗАКОН.

Серед ключових питань дискусії цього дня: пільговий режим обкладення ПДВ для агробізнесу: що від нього залишилося і які подальші перспективи; чи буде коли-небудь розв'язана проблема відшкодування ПДВ; перевірки підприємств агробізнесу : поточні реалії і перспективи змін.

Темою дискусійній панелі LIGA: HUB другого дня виставки27 травнястануть "Юридичні риски агробізнесу : мінімізувати і запобігти". Серед запрошених учасників:

  • Ксения Ляпина, Голова Державної регуляторної служби України;

  • Олександр Попов, головний редактор аналітичного видання ЮРИСТ&ЗАКОН;

  • Оксана Маляренко, директор по маркетингу компанії ЛИГА:ЗАКОН.

Упродовж виставки AGROPORT West Lviv 2016, 26 - 28 травня, в креативному просторі LIGA : HUB можна буде отримати професійні юридичні консультації для агробізнесу і з питань його оподаткування.

Крім того, як завжди, в комфортній energy- зоні з Wi - Fi усі охочі можуть не лише зарядити свої мобільні пристрої, але і підкріпити власні сили чашкою кави, також є зона для спілкування і переговорів з партнерами.

Комунікаційний проект LIGA : HUB спрямований на побудову цивілізованого діалогу між бізнесом, владою і експертним середовищем відносно законодавства, регулюючого правила роботи на різних ринках і економіки в цілому. Дискусійна панель покликана поліпшити правові умови для розвитку бізнесу в Україні.

Впродовж 2016 року компанія ЛИГА:ЗАКОН планує проведення більше 20 заходів у рамках найбільш резонансних бізнес-подій, форумів, виставок, де збираються фахівці з найважливіших областей економіки.

Окрім Львова, Міжнародний форум AGROPORT - 2016 відбудеться восени в Харкові. Місцем його проведення традиційно стануть термінали, виставкові площі і аеродромні перони аеропортів двох міст. З точки зору організаторів, це дасть можливість не лише розширити географію форуму, а стане найважливішим кроком на шляху ментального об'єднання фермерів України і створить єдине поле для професійних дискусій.

Час проведення дискусійних панелей LIGA : HUB:

26 травня 2016 р.: з 11.00 до 12.00. Консультації: 12:00 - 13:30.

27 травня 2016 р. : з 13:00 до 14:00. Консультації: 14:00 - 15:30.

Місце проведення: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького, 3-й поверх на території однойменного стенду компанії ЛИГА:ЗАКОН (м. Львів, вул. Любинская168).

За додатковою інформацією звертайтеся в Прес-центр ЛИГА:ЗАКОН по телефону +38 (044) 585-24-05 або на e - mail: pr@ligazakon.uaконтактна особа - Оксана Кудина.

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: бланки і шаблони договорів, формування звітності, бухгалтерський і податковий облік, законодавство і багато що інше, що необхідно для роботи бухгалтера!

Спробувати безкоштовно

Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини