Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд схвалив мінфінівський варіант податкової реформи

5 жовтня 2016, 13:18
243
2
Реклама

5 жовтня Кабмін підтримав внесений Мінфіном антикорупційний законопроект щодо удосконалення податкової системи.

Мета законопроекту - підвищити якість адміністрування всього процесу нарахування сплати податків і взаємодії платника податків і податкової. Цей пакет податкових змін є важливою частиною реформи ДФС, адже він прибирає можливості для системної корупції в податковій сфері.

За словами В. Гройсмана, будуть ліквідовані податкові ями і більшість схем виведення з обороту коштів: "Довіра бізнесу до влади вимірюється дуже простим показником - обсягом добровільно сплачених податків. Цей кодекс є очікуваним і ми будемо робити все для того, щоб він був якомога швидше прийнятий і реалізований".

Глава Уряду зазначив, що буде ініціювати позачергове засідання Нацради реформ, щоб вже наступного тижня можна було внести законопроект до парламенту.

"Ми не зупиняємося на даному пакеті змін. Ми дійсно прислухаємося до конструктивних пропозицій і готові робити це надалі, продовжуючи відкриту роботу над новими змінами. Але зараз дуже важливо прийняти цей антикорупційний законопроект. Адже його можна безкінечно доповнювати новими пропозиціями і покращувати. Ми вже чотири місяці ведемо роботу над проектом, бізнес і громадськість дуже чекають на нього", - зазначив під час презентації законопроекту Міністр фінансів Олександр Данилюк.

Нагадаємо, 26 вересня Мінфін презантував доопрацьований варіант податкової реформи.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини