Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Реалити-шоу "Обшук в кукурудзі": LIGA: HUB запрошує на AGROPORT East Kharkiv 2016

17 жовтня 2016, 14:15
239
0
Реклама

20 жовтня компанія ЛИГА:ЗАКОН спільно з адвокатським об'єднанням Juscutum у рамках комунікаційної платформи LIGA : HUB на AGROPORT East Kharkiv 2016 організовують реалити-шоу "Обшук в кукурудзі: як з чистого поля зробити лабіринт для правоохоронців". IV Міжнародний форум по розвитку фермерства AGROPORT East Kharkiv 2016 (м. Харків, 20 - 22 жовтня) є одним з найбільших заходів аграрної галузі в Східній Європі.

Реалити-шоу пройде за участю партнера практики безпеки бізнесу Juscutum Дениса Овчарова і молодшого партнера практики безпеки бізнесу Juscutum Ксении Проконовой, які на прикладі постановочного допиту навчать не лише протидіяти правоохоронним органам і правильно реагувати на стресові ситуації, але і дадуть цінні юридичні поради відносно порятунку життєдіяльності своєї компанії.

Цього дня LIGA: HUB стане також комунікаційною майданчиком для панельних дискусій:

* Юридичні риски і питання оподаткування агробізнесу : реєстрація прав на землю, емфітевзис по-українськи, відміна режиму по ПДВ, майбутнє спрощеної системи оподаткування для аграріїв (Юрій Цыганок і Анастасія Шевченко, ЛИГА:ЗАКОН).

* Нові технологічні рішення для підвищення безпеки агробізнесу і оптимізації роботи в правовому полі України (Оксана Маляренко, ЛИГА:ЗАКОН).

Комунікаційний проект LIGA : HUB компанії ЛИГА:ЗАКОН спрямований на побудову цивілізованого діалогу між бізнесом, владою і експертним середовищем відносно законодавства, регулюючого правила роботи на різних ринках і економіці в цілому. Дискусійна панель покликана поліпшити правові умови для розвитку бізнесу в Україні.

Час проведення реалити-шоу : 20 жовтня 2016 р. (четвер), 12.00 - 13.30.

Час проведення дискусійних панелей LIGA : HUB: 20 жовтня 2016 р. (четвер), 11.00 і 13.30.

Місце проведення : Міжнародний аеропорт "Харків", м. Харків, вул. Ромашкина, 1, зал 4 LIGA: HUB.

За додатковою інформацією звертайтеся в Прес-центр ЛИГА:ЗАКОН по телефону +38 (044) 585-24-05 або на e - mail: pr@ligazakon.ua.

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: бланки і шаблони договорів, формування звітності, бухгалтерський і податковий облік, законодавство і багато що інше, що необхідно для роботи бухгалтера!

Спробувати безкоштовно

Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини