Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Магазини Duty Free - тема номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 47

21 листопада 2016, 09:15
617
0
Реклама

Магазини Duty Free знаходяться в зонах пропуску через митний кордон України. Їх робота має специфіку, оскільки товари знаходяться під митним контролем, а розрахунки проводяться в іноземній валюті. У статті "Магазини Duty Free : правові основи" видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 47 розглянуло правові основи діяльності магазинів безмитної торгівлі (МБТ).

Нормативні акти містять украй лаконічні відомості про особливості валютного регулювання і готівкового звернення в магазинах безмитної торгівлі (МБТ). А тим часом порушення такого порядку багаті штрафами. Ці моменти розглянуті в статті "Магазини Duty Free : особливості валютного регулювання і готівкового звернення".

Облік в магазинах безмитної торгівлі (МБТ) має особливості, оскільки товари в таких магазинах звільняються від митних платежів. Специфіка полягає ще і в тому, що товари продаються зазвичай за інвалюту. Про це і піде мова в статті "Магазини Duty Free : податковий і бухгалтерський облік".

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 47листопад 2016. Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: бланки і шаблони договорів, формування звітності, бухгалтерський і податковий облік, законодавство і багато що інше, що необхідно для роботи бухгалтера!

Спробувати безкоштовно

Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини