Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи зазначати в декларації з податку на прибуток кількість аркушів поданої фінзвітності

28 листопада 2017, 11:35
378
0
Реклама

Чи необхідно під час заповнення поля «Додатки на __ арк.» Податкової декларації з податку на прибуток підприємств ураховувати кількість аркушів фінансової звітності?

Фінансова звітність, що складається та подається відповідно до п. 46.2 ПКУ, зокрема платниками податку на прибуток, є додатком до податкової декларації з податку на прибуток та її невід'ємною частиною.

До Декларації додаються додатки до рядків Декларації, у т.ч. фінансова звітність як додаток ФЗ. Своєю чергою, в інформації «Наявність додатків» проставляється позначка «+». Відомості про форми фінансової звітності, які одночасно подаються з Декларацією, відображаються у відповідній таблиці Декларації.

Податківці в роз'ясненні із розділу 102.23 модуля БАЗА ПОДАТКОВИХ ЗНАНЬ повідомили: під час заповнення поля «Додатки на __ арк.» Декларації з податку на прибуток у загальній кількості аркушів враховується, зокрема, кількість аркушів щодо форм фінансової звітності.

Надійний сервіс для підготовки та подання звітності REPORT від ЛІГА:ЗАКОН - без установки та оновлень, з актуальними формами та підказками. Допомагає просто й швидко формувати та подавати звіти, реєструвати податкові накладні. Персональний консультант допоможе працювати в сервісі. Одна ліцензія дійсна для п'яти підприємств, працює 24/7.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини