Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи застосовується в ф. № 20-ОПП принцип "укрупнення інформації" при наявності однотипних об'єктів

15 березня 2018, 12:00
381
0
Реклама

При заповненні графи 12 розд. 3 Повідомлення за формою № 20-ОПП принцип "укрупнення інформації" не застосовується до об'єктів оподаткування, які мають реєстраційний номер, тобто інформація щодо таких об'єктів оподаткування зазначається по кожному об'єкту окремо.

У разі наявності у платника податків однотипних об'єктів оподаткування (окремі кімнати, офіси, квадратні метри), які розташовані за одним місцезнаходженням, при заповненні розд. 3 Повідомлення за формою № 20-ОПП слід дотримуватися принципу "укрупнення інформації" про об'єкти оподаткування та відображати їх у вигляді одного об'єкта оподаткування. Якщо однотипні об'єкти оподаткування розташовані за різним місцезнаходженням, то їх необхідно показувати окремо.

Відповідно до п. 9 Пам'ятки графа 12 "Реєстраційний номер об'єкта оподаткування (зазначити у разі наявності)" розд. 3 "Відомості про об'єкти оподаткування платника податків" Повідомлення за формою № 20-ОПП заповнюється у разі реєстрації об'єкта оподаткування у відповідному державному органі з отриманням відповідного реєстраційного номера (наприклад, таким номером є: кадастровий номер - для земельної ділянки; реєстраційний номер об'єкта нерухомого майна - для нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки; номер кузова транспортного засобу - для легкового автомобіля; номер шасі транспортного засобу - для вантажного автомобіля та причепа; бортовий реєстраційний номер - для суден; реєстраційний знак - для повітряних суден тощо).

Підкатегорія 119.11 модуля БАЗА ПОДАТКОВИХ ЗНАНЬ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини