Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розкрито інформацію про керівників банків

19 квітня 2018, 10:50
825
0
Реклама

На сторінках офіційного Інтернет-представництва Національного банку вперше розміщено інформацію про керівників банків, а також інформацію про керівників та власників істотної участі в банках, які були ліквідовані не з ініціативи їх власників.

Відповідна інформація оприлюднена на виконання вимог ч. 5 ст. 68 Закону України “Про Національний банк України” від 20.05.1999 р. № 679-XIV і знаходиться в розділі “Банківський нагляд” - “Реєстрація банків” на сторінках “Інформація про керівників банків” та “Керівники та власники істотної участі ліквідованих банків”.

На сторінці “Інформація про керівників банків” за допомогою автоматизованої системи пошуку можна знайти інформацію про керівників банків за такими реквізитами:

· прізвище та/або ім'я та по батькові особи;

· посада, яку особа обіймала в банку (зазначаються тільки керівні посади);

· найменування банку, в якому особа обіймала керівні посади;

· код банку (МФО);

· ЄДРПОУ банку;

· визначена дата або період, у який керівник працював у банку.

Інформація про керівників та власників істотної участі в банках, які були ліквідовані не з ініціативи їх власників, розміщується на сторінці “Керівники та власники істотної участі ліквідованих банків”. У закладці кожного банку розміщуються посилання на завантаження (скачування) таких файлів формату pdf:

· “Керівники ліквідованого банку”;

· “Власники істотної участі ліквідованого банку”.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини