Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Семінар від компанії ЛІГА:ЗАКОН відкрив «Зоряний місяць бухгалтера»

12 липня 2018, 10:25
255
0
Реклама

Зоряний місяць подій для бухгалтера від компанії ЛІГА:ЗАКОН набирає обертів. У вівторок, 3 липня, відбувся тематичний семінар «Каса й РРО: теорія та практика», який став першим у низці подій для бухгалтерів, фінансистів і економістів.

Головний редактор видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН Галина Зубар під час семінару розповіла про те, як правильно організувати касову роботу на підприємстві, про заповнення касових документів, визначення ліміту каси, а також про оприбуткування виручки, застосування РРО та РК. Не залишилися поза увагою й питання застосування РРО у ФОП. Крім того, було розглянуто багато практичних прикладів.

Жвавий інтерес слухачів викликали питання, у вирішенні яких допомагали Інформаційно-правові системи ЛІГА:ЗАКОН. З неабиякою вдячністю слухачі відгукувалися про готові рішення та кейси від онлайн-видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

У семінарі взяли участь фахівці з різних куточків України. Але звертаємо вашу увагу, що це тільки початок і протягом липня відбудеться безліч різноманітних подій для бухгалтерів у межах «Зоряного місяця бухгалтера».

Нагадаємо, що з продуктами від ЛІГА:ЗАКОН бухгалтер щодня стає зіркою у вирішенні професійних завдань своєї організації!

Підписуйтесь наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини