Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як унести виправлення у формі № 1ДФ, якщо термін здачі ще не сплив

15 серпня 2018, 12:10
616
0
Реклама

Помітили помилку у поданій формі № 1ДФ до спливу терміну подачі? Ще є час виправити! ГУ ДФС у Дніпропетровській області повідомляє, що звітний новий податковий розрахунок за ф. № 1ДФ заповнюють у такому самому порядку, як і уточнюючий та має містити інформацію лише за рядками й реквізитами, які уточнюють.

Коригування показників розділу I проводять таким чином:

· для виключення помилкового рядка з попередньо введеної інформації потрібно повторити всі графи такого рядка і в графі 9 зазначити "1" - на виключення рядка;

· для введення нового або пропущеного рядка потрібно повністю заповнити всі його графи і в графі 9 зазначити "0" - на введення рядка.

Для заміни одного помилкового рядка іншим потрібно виключити помилкову інформацію та ввести правильну інформацію, тобто повністю заповнити два рядки, перший із яких виключає попередньо внесену інформацію, а другий уносить правильну інформацію. У такому разі в першому рядку в графі 9 указується "1" - рядок на виключення, а в другому - "0" - рядок на введення.

Показники підрозділу "Військовий збір" розділу ІІ коригують так:

для виключення помилкового рядка з попередньо введеної інформації в рядку "Військовий збір - виключення****" повторюють усі графи помилкового рядка, а в рядку "Військовий збір" - відображають правильну інформацію.

Звертаємо увагу на нещодавню тему тижня, предметом розгляду якої було якраз заповнення форми № 1ДФ, зокрема, з деякими матеріалами можна ознайомитись за посиланнями:

"Заповнення форми № 1ДФ: основні правила та нюанси";

"Застосування ознак доходів: таблиця-підказка (ознаки доходу "101" - "132")";

"Практичні ситуації під час заповнення форми № 1ДФ".

Для отримання доступу до матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини