Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уточнено порядок надання державної підтримки галузі тваринництва

27 серпня 2018, 12:40
332
0
Реклама

Урядом прийнято постанову, що уточнює порядку використання коштів за бюджетною програмою 2801540 "Державна підтримка галузі тваринництва" з метою ефективного використання коштів, передбачених у державному бюджеті на 2018 рік.

Зокрема, згідно з прийнятими змінами:

· відшкодування витрат, профінансованих за рахунок банківських кредитів, здійснюватиметься без урахування ПДВ;

· період отримання кредитів починається із 2018 року;

· цільове використання за напрямом компенсації вартості об'єктів, профінансованих за рахунок банківських кредитів - відповідно до проектно-кошторисної документації, у тому числі обладнання;

· спеціальна бюджетна дотація за утримання корів надається суб'єктам господарювання, які є юридичними особами і власниками цих корів.

Відповідне повідомлення розміщене на офіційному веб-сайті Мінагрополітики, а також на Урядовому порталі.

Нагадаємо, що з 2018 року розмір бюджетної дотації сільгоспвиробникам-платникам ПДВ визначається виходячи з обсягу податкових зобов'язань із ПДВ за постачанням "дотаційної" продукції. Про це ішлося в матеріалі-коментарі "Бюджетні дотації сільгосптоваровиробникам: змінено принцип розрахунку" сервісу "Інтерактивна бухгалтерія".

Для отримання доступу до матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини