Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Аграріїв очікують зміни в складському обліку зерна

1 вересня 2018, 12:30
378
0
Реклама

На днях Кабмін прийняв постанову "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 квітня 2003 р. № 510" від 29.08.2018 р. № 677. Цією постановою вносяться зміни у Порядок випуску бланків складських документів на зерно, їх передачі та продажу зерновим складам. Основні зміни стосуються бланків складських документів на зерно, а саме використання печатки на документах.

Нагадаємо, що відповідно до ст.58 прим.1 ГКУ, відбиток печатки не може бути обов'язковим реквізитом будь-якого документа, що подається суб'єктом господарювання до органу державної влади або органу місцевого самоврядування.

А також зверніть увагу, на те, що бланки складських документів на зерно, виготовлені до набрання чинності Постанови № 677, залишаються в обігу до їх повного використання.

Детальніше про нюанси складання первинки на підприємстві та використання печатки у її заповнення можна дізнатись із матеріалів "Первинка під мікроскопом: тестуємо межі дозволеного" та " Використання печатки у господарській діяльності - виключно право, а не обов'язок" видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН

Для отримання безкоштовного доступу протягом 72 годин до аналітики інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини