Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Місцеві ради можуть придбавати комп'ютери за кошти бюджету розвитку

19 вересня 2018, 09:30
234
0
Реклама

Місцева рада спрямовує кошти бюджету розвитку на капітальні видатки на підставі свого рішення про бюджет та в рамках затвердженої програми розвитку, пов'язаної з утриманням бюджетних установ.

Оскільки бюджет розвитку є складовою частиною спеціального фонду місцевих бюджетів, видатки для придання комп'ютерної техніки для апарату сільської ради слід планувати та фінансувати за спеціальним фондом.

Видатки для придання комп'ютерної техніки для апарату сільської ради слід планувати та фінансувати:

• за ТПКВКМБ/ТКВКБМС 0150 "Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад";

• за КЕКВ 3110 "Придбання обладнання і предметів довгострокового користування".

Відповідне пояснення наведено в листі Мінфіну від 07.02.2018 р. № 05235-15-2/3282.

На допомогу бюджетним установам в газеті "Інтерактивна бухгалтерія" нещодавно публікувалися матеріали теми тижня "Облік у бюджетних установах".

Для отримання доступу до матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини