Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розстрочення сплати ПДВ при імпорті обладнання: отримати стало простіше

25 вересня 2018, 11:15
270
0
Реклама

Кабмін надав можливість реалізувати право платників податків на своєчасне отримання рішення про надання розстрочення сплати ПДВ під час ввезення на митну територію України обладнання для власного виробництва на території України, якщо на дату надходження заяви до митниці ДФС сума податку, заявлена до розстрочення, становить понад 1 млн грн.

Відповідну постанову № 751 було прийнято на урядовому засіданні 19 вересня.

Установлено, що отримати рішення про надання розстрочення сплати ПДВ під час ввезення на митну територію України обладнання для власного виробництва на території України можна будет за погодженням з Головою ДФС або його заступником протягом 25 робочих днів з дати надходження заяви.

Докладніше про це читайте в матеріалі "Розстрочення імпортного ПДВ за виробничим обладнанням" газети "Інтерактивна бухгалтерія" за посиланням.

Для отримання доступу до матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини