Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Школа стала гімназією (ліцеєм): чи отримають більше педагоги

25 вересня 2018, 13:00
417
0
Реклама

Профспілка працівників освіти і науки України, на своєму офіційному сайті, відповідає на запитання: чи підвищується оплата праці педагогічних працівників ліцеїв, перейменованих за рішенням місцевих рад, із загальноосвітніх навчальних закладів?

Фахівці Управління соціально-економічного захисту ЦК Профспілки вказали на те, що перейменування загальноосвітніх шкіл та шкіл-інтернатів на гімназію чи ліцей без зміни змісту освітнього процесу та обсягу і видів роботи педагогічних працівників не може бути підставою для встановлення підвищених ставок заробітної плати, як працівникам закладів нового типу, відповідно до п. 28 Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти № 102.

На скільки підвищено із 1 січня посадові оклади та надбавка за престижність педпрацівникам? Відповідь на це запитання читайте в матеріалі газети "Інтерактивна бухгалтерія" за посиланням.

Для отримання доступу до матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини