Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Соцстрах перевірить заклади охорони здоров'я, які знаходяться в стані реорганізації

4 жовтня 2018, 10:00
336
0
Реклама

Мораторії на проведення перевірок, які встановлюються для органів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності не поширюються на перевірки, що проводяться органами Фонду соціального страхування України у страхувальників.

Позапланові перевірки по коштах соціального страхування з тимчасової втрати працездатності проводяться, зокрема, у разі, коли розпочато процедуру реорганізації чи припинення юридичної особи, закриття відокремленого підрозділу юридичної особи, припинення діяльності суб'єкта малого підприємництва, порушено провадження у справі про визнання банкрутом страхувальника або подано заяву про зняття з обліку страхувальника (пп. "е" п. 3.6 Інструкції № 29).

Отже, робочі органи виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України будуть проводити позапланові перевірки у страхувальників, в т.ч. закладах охорони здоров'я, у яких розпочато процедуру реорганізації.

За даними Фонду соцстрахування.

Читайте на цю тему у сервісі "Інтерактивна бухгалтерія":

"Чи виплачувати допомогу на оздоровлення медику-суміснику"

Для отримання доступу до матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини