Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінфін затвердив новий Порядок ведення Реєстру аудиторів та суб'єктів аудиторської діяльності

5 жовтня 2018, 16:00
252
0
Реклама

Мінфін наказом № 766 від 19.09.2018, затвердив новий Порядок ведення Реєстру аудиторів та суб'єктів аудиторської діяльності. Цей наказ набирає чинності з 1 жовтня 2018 року, але не раніше дня його офіційного опублікування.

Він визначає порядок формування і ведення Реєстру аудиторів та суб'єктів аудиторської діяльності, а також надання інформації про аудиторів та суб'єктів аудиторської діяльності з Реєстру.

До запровадження функціонування автоматизованої комп'ютерної системи Реєстру Аудиторською палатою України ведеться Реєстр за структурою, передбаченою розд. II вказаного Порядку, на паперових носіях із зазначенням відомостей, передбачених розд. III Порядку, які оприлюднюються у мережі Інтернет на веб-сторінці Аудиторської палати України у форматі, який унеможливлює внесення змін до цих відомостей іншими заінтересованими користувачами.

Аудиторська палата України відповідає за своєчасність внесення та відповідність даних у Реєстрі відомостям, що надаються заявниками.

Як організувати ведення бухобліку, доручивши цю справу аудиторській фірмі (бухгалтеру-підприємцю), які переваги такої форми організації бухобліку, яку відповідальність при цьому несе аудиторська фірма (бухгалтер-підприємець) дізнайтесь за посиланням.

Для отримання безкоштовного доступу протягом 72 годин до аналітики інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини