Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нотаріус змінює робоче місце: як повідомити ДФС

27 листопада 2018, 10:30
195
0
Реклама

Якщо місце проживання платника податку не змінилося, а змінилася адреса робочого місця, платник подає до ДПІ за основним місцем обліку заяву за ф. N 5-ОПП з оновленою інформацією про робоче місце або повідомлення за ф. N 20-ОПП про зміну даних про об'єкт оподаткування.

Якщо змінилося робоче місце платника податків, яке знаходиться на території іншої адміністративно-територіальної одиниці, ніж місце його постійного проживання або розташування попереднього робочого місця, такий платник податків повинен протягом десяти робочих днів після зміни місцезнаходження подати один із наступних документів:

- заяви за ф. N 17-ОПП, яка може бути подана як до контролюючого органу за неосновним місцем обліку, так і до контролюючого органу за основним місцем обліку;

- повідомлення за ф. N 20-ОПП, яке подається до контролюючого органу за основним місцем обліку;

- заяву за ф. N 5-ОПП, подану приватним нотаріусом до контролюючого органу за основним місцем обліку.

Роз'яснення з розділу 119.06 модуля БАЗА ПОДАТКОВИХ ЗНАНЬ

Фізособам, що провадять незалежну професійну діяльність і мають намір припинити діяльність можуть ознайомитись із процедурою зняття з податкового обліку у матеріалі видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання доступу до аналітики інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини