Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держпродспоживслужба може прийти з перевіркою без попередження: на 2019 рік вже затверджено план

29 листопада 2018, 15:00
931
0
Реклама

Заходи державного контролю в 2019 році будуть здійснюються без попередження (повідомлення) оператора ринку, крім аудиту та інших випадків, коли таке попередження є необхідною умовою забезпечення ефективності державного контролю. Про це йдеться в оприлюдненому на сайті Кабмін повідомленні.

Нагадаємо, що державний контроль здійснюється Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та її територіальними органами. Планові заходи державного нагляду (контролю) суб'єктів господарювання у 2019 році здійснюватимуться відповідно до наказу Держпродспоживслужби від 27.11.2018 р. № 965.

Аудит постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР, проводиться за умови повідомлення оператора ринку не пізніше ніж за три робочі дні до здійснення такого заходу. Повідомлення будуть надсилатися рекомендованим поштовим відправленням за місцезнаходженням (місцем проживання) оператора ринку, зазначеним в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, та/або відправленням електронної пошти на відповідну адресу оператора ринку, зазначену в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, або вручатись особисто під розписку керівнику чи представнику оператора ринку.

Читайте також статті електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН:

"Як довго тривають податкові перевірки для різних категорій платників";

"Трудові перевірки - 2018: процедурні нюанси".

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини