Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Якщо новостворений ФОП вестиме діяльність за місцем проживання, то подається ф. № 20-ОПП

7 грудня 2018, 10:10
292
0
Реклама

У разі, якщо місце проживання ФОП є місцем, де провадиться підприємницька діяльність, або воно пов'язане із здійсненням підприємницької діяльності, то підприємець повинен подати повідомлення про об'єкти оподаткування або об'єкти, пов'язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність, за формою № 20-ОПП протягом 10 робочих днів після реєстрації, до контролюючого органу за основним місцем обліку платника податків.

Внесення змін до облікових даних ФОП (у т.ч. про зміну його місцезнаходження (місця проживання)) здійснюється контролюючим органом на підставі інформації з ЄДР (п. 9.1 розд. ІХ Порядку обліку платників податків і зборів, затвердженого наказом Мінфіну від 09.12.2011 № 1588).

За повідомленням ГУ ДФС у Волинській області.

Загальні правила взяття на облік платників податків і зборів в органах ДФС: для чого відбувається ця процедура, кого вона стосується, де відбувається взяття на облік та як ідентифікують осіб, які стали на облік в органі ДФС читайте тут.

Для отримання доступу до документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини